close light box
שלום!
התחברות עם מייל
התחברות פייסבוק
  • הוצאת טוטם
  • אודות סלונט
  • קומדיה עגנונית מושחזת ומסתורית

    | חדשות תרבות | התפרסם ב - 26.06.19

    תיאטרון האינקובטור מציג הצגות קיץ של "מעשה שאין לו סוף": הצגה תיאטרון מוסיקלית על פי חמישה סיפורים פחות ידועים של עגנון, שפורסת אור חדש על הישראלי היחיד שזכה בפרס נובל לספרות.

    ההצגה החדשה, "מעשה שאין לו סוף", מבוססת על 5 סיפורים קצרים ופחות מוכרים של ש"י עגנון: "התרנגול ותפילת בני האדם", "מעשה שאין לו סוף – מעשה הטבעת", "הפרעוש והכינה", "החלום – הנשיקה הראשונה" ו"כבוד אב".

    הסיפורים עוסקים במה שנראה לעיני בני האדם ומה שנסתר אך נוכח ומעצב את המציאות לא פחות. הסיפורים שופכים אור חדש על יצירתו של הסופר: בין טבעת נישואין המעלימה את הכלה העונדת אותה לבין תרנגול הכפרות שאצל עגנון המביע עמדה ודעה שאינה נשמעת על ידי בני האדם.

    בהצגה משולב המקצב המוסיקלי הנחבא בסגנון הסיפורי של עגנון בפס קול מוסיקלי שיצר ניר וידר ומבטא את מה שהסופר מספר רק באמצעות מקצב וניגון שאינם נראים לעין במבט ראשון בעת הקריאה אך מתנגנים בראשו של הקורא.

    בימוי: נורית פסטרנק גודמן. משחק: אלחנן אבן חן. מוסיקה ונגינה חיה: ניר וידר (פסנתר וקולות). תלבושות ואביזרים: אודליה ליברמן. יעוץ אמנותי: חביב מזרחי. גרפיקה: לוטה עיצובים.

    ההצגות יעלו בבית מזי"א בירושלים מתוך אהבה והערכה לאחד מגדולי יוצרי התרבות הישראלית- יהודית בת זמננו, אוהב ירושלים ומעצב תרבות יהודית עכשווית.

    יום ד’, ה-26 ביוני. בשעה 21:00
    יום ה’, ה-18 ביולי. בשעה 20:30 
    יום ב’, ה-26 באוגוסט. בשעה 20:30 

    קטע וידאו מההצגה: https://youtu.be/nZmp4szIk5c

    בית מזי"א. רחוב מסילת ישרים 18 ירושלים.
    מחיר כרטיס: 60 ₪. סטודנטים וגימלאים: 50 ₪.  
    להזמנות: 02-6230002
    או באתר: https://www.incubator.org.il/maase-sof

    מה דעתכם?

    • 0
    • 0
    • 0
    • 1
    • 0

    תגובות


    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


    כתבות נקראות

    לְהַתְחִיל

    לאה הרפז
    לְהַתְחִיל. הֵיכָן לְהַתְחִיל, הֲרֵי אִי אֶפְשָׁר לְהַתְחִיל תָּמִיד יִהְיֶה מַשֶּׁהוּ לִפְנֵי...

    לה קארה נגד ג'ונסון

    שי מרקוביץ'
    כאשר הרומן של ג'ון לה קארה "מורשת של מרגלים" יצא לפני...

    הספר / *

    יובל ששון
    הספר הַסֵּפֶר שֶׁהוֹצֵאתִי לִפְנֵי עֶשְׂרִים שָׁנָה תַּחַת שֵׁם אַחֵר עֳתָקִים חֲדָשִׁים...
    דילוג לתוכן